SwishTalk.com
 

Go Back   SwishTalk.com > .:: THE HELP DESK ::. > » SWiSH Max4 General Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
#1   [RESOLVED]Mute Buttons  

Name: 
Hollywood691
Status: Offline
Rank: Registered User
Posts: 3
Old 02-08-2012, 03:07 PM Reply With Quote


I am Not by any means a swish,flash wizard. I dont know code and wing it by the seat of my pants.

I made a simple text and images flying in and out project.. I also have imported a video that plays in it also. I imported the Audio seperatly so that I could put a mute button, to be able to mute the audio, but I have no idea how to do it. I found the on-off mute button in components-buttons-pushbutton, and thats exactly what I wanted, but dont know how to hook it all together so to speak. Can anyone help me out here as to what I need to do please? you;ll have to tell me what to put where cause I dont know. I can put the button on my project where I want it......but thats it, I need it to work.

I have included the swi with just the audio track and the component mute button I want to use. I just don''t know how to make it work, cause I dont know the script that needs to be done. I can put the video back in, and my pics and text, I just need this part to work.

Its on my server cause it is to large to attach:
download here jws.swi
Thanks!




               

Last edited by Hollywood691; 02-08-2012 at 11:37 PM.. Reason: included swi
 
View Public Profile Find all posts by Hollywood691 Add Hollywood691 to Your Contacts
#2    
 
cycle1500's Avatar

Name: 
cycle1500
Status: Offline
Rank: Oberlin, Ohio, USA
Posts: 1,497
Mood: MEAN: Do's not play well
Old 02-09-2012, 06:02 AM Reply With Quote


I have redone the file. Check it out. I am not going to explain the changes there are to many. So just compare the new and old to see for yourself.

Wayne


               
__________________
The Hairy One
Wayne helps those that helps themselves.

Last edited by cycle1500; 02-09-2012 at 10:02 AM..
 
View Public Profile Send a private message to cycle1500 Find all posts by cycle1500 Add cycle1500 to Your Contacts
#3    

Name: 
Hollywood691
Status: Offline
Rank: Registered User
Posts: 3
Old 02-09-2012, 07:48 AM Reply With Quote


Thank you so very very Much for taking the time to do that for me Wayne, I greatly appreciate it.
But when I click on the link it says "404 Error File Not Found
The page you are looking for might have been removed,
had its name changed, or is temporarily unavailable"



Brent




               
 
View Public Profile Find all posts by Hollywood691 Add Hollywood691 to Your Contacts
#4    
 
cycle1500's Avatar

Name: 
cycle1500
Status: Offline
Rank: Oberlin, Ohio, USA
Posts: 1,497
Mood: MEAN: Do's not play well
Old 02-09-2012, 10:04 AM Reply With Quote


Give this a A try. Also corrected the above link.
Wayne


               
__________________
The Hairy One
Wayne helps those that helps themselves.
 
View Public Profile Send a private message to cycle1500 Find all posts by cycle1500 Add cycle1500 to Your Contacts
#5    

Name: 
Hollywood691
Status: Offline
Rank: Registered User
Posts: 3
Old 02-09-2012, 10:48 AM Reply With Quote


WOW! It is alot of changes that have to be made, and a beginner like me would have never got it without your help. Thank you so so much Wayne for helping me with that! It works perfect. The audio is in sync with the imported video clip that goes in there too.

Thanks Big Time!!

Brent


               
 
View Public Profile Find all posts by Hollywood691 Add Hollywood691 to Your Contacts
Advertisement:





Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump